Hej min kära blogg, nu tar jag din oskuld med mitt första inlägg!

Gårdagen

Igår var det en hektisk dag. Jag går sista året på min socionom utbildning och det är ganska intensivt. Jag ska inte klaga då det är en jättebra utbildning och jag hade turen att precis bli antagen. Men ibland känner jag att all stress är lite dålig för kroppen. Då är det bra att kunna gå till gymmet och få ut lite av alla frustrationer och ”ångest”. När jag tränar mår jag oftast som bäst, jag blir väldigt närvarande i nuet och bara kör.

I varje fall, jag var i skolan från 9-19 och jobbade med ett projektarbete i grupp. Jag älskar grupparbeten, förutom de där sista dagarna när det alltid blir så hektiskt! Efter skolan åkte jag själv till Odenplan för att gymma på Nordic Wellness. Jag blev väldigt inspirerad av Ida Wargs inlägg (typ som vanligt, gillar henne!). Inte för det var något speciellt inlägg egentligen, men hur som helst så kopierade jag det passet och det var mycket kul!

Det var ett helkroppspass men ”såklart” med extra fokus på ben och rumpa. Det är mina största prioriteringar på gymmet. Jag vill bli starkare i benen för att bli bättre på badminton och jag vill få en större och snyggare rumpa.

Efter gymmet däckade jag i soffan hemma!

Idag

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen, men är hemma och laddar för extrajobb i eftermiddag. Jag jobbar på restaurang tullen på Södermalm, gör mest skitgöra men det är ändå ett kul och socialt arbete. I övrigt inget speciellt att rapportera 🙂

Vi hörs, kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *