Hej och välkommen till min blogg!

Mitt namn är Evelina och jag är en 25 årig tjej, ursprungligen från värmlands mörka skogar, men numera bosatt i den kungliga hufvudstaden!

”Vadå spontandans”?

Dansa på bord

Namnet spontandans är ett uttryck jag ofta använder mig av. Mina kompisar kallar mig ofta för ”spontandansaren”. Som ni kanske förstår är det för att jag väldigt lätt och ofta börjar dansa lite sådär spontant. Det startade på allvar när jag började gå på fester som tonåring. Hörde jag en bra låt, eller en ny med skönt beat, så började jag gärna dansa. Detta har sedan blivit ”värre” och jag dansar ofta i baren, hotellfoajen, föreläsningssalen eller hemma. Jag kan även erkänna att jag dansat på en del bord 😉

Missförstå mig rätt, jag är usel på att dansa! Jag har aldrig gått någon danskurs eller liknande och är faktiskt inte så intresserad av det heller. Jag bara älskar att röra på mig när jag hör musik, mer än så är det inte.

Spontandans.com är helt enkelt bara min personliga blogg. Jag ville ha ett lite roligt namn som sticker ut i den övermättade bloggvärlden.

Mer om mig

Så vad kommer jag då blogga om, om jag inte bloggar om dans? Jo, min tanke är att ha detta som en väldigt kravlös blogg där jag skriver om allt mellan högt och lågt. Saker som händer i min vardag, vad jag gör, mina tankar och funderingar.

Mina största intressen just nu är: Träning (jag spelar badminton och går på gym/pass). Jag spelade fotboll och innebandy när jag var liten men tröttnade på det i gymnasiet. Efter något år utan aktivitet så blev jag lite rastlös och började gymma med en kompis. Jag fastnade direkt och tycker det är skitkul att stå och spänna sig med grabbarna på gymmet ;D Sen började jag spela badminton med några klasskamrater för ca 2 år sedan och det är en mycket mysig och kul sport. Lite hand i hand med träning går ju kost och hälsa, vilket jag tycker är mycket intressant. Jag räknar just nu kalorier varje dag, detta för att maximera mitt gymmande. Att räkna kalorier är även perfekt att göra om man vill gå ner i vikt, resultat är garanterade!

Sen gillar jag såklart att umgås med nära och kära. Något av det mysigaste jag vet är att ta en lång caféfrukost på helgen, guldtillvaro! Självklart går jag gärna ut och festar och spontandansar också 😉 När vi var yngre gick vi ofta till nattklubbar, men vi börjar känna oss lite för gamla för det. Nu föredrar vi istället longue-miljöer och barer. Hellre sitta kvar länge på en restaurang och dricka drinkar, än att ge sig in på en nattklubbs köttmarknad. Sånt kan småbarnen få ha för sig själva!

I övrigt tycker jag att jag är en mycket positiv, social och godhjärtad person. Jag vill alla mina medmänniskor väl och jag har båda fötterna på jorden.

Vill ni höra av er till mig har jag ett kontaktformulär.

Puss och Kram

/ Evelina